MŰSZAKI / Bútor kategória termékei
Asztalosmunkák a ház körül

: Asztalosmunkák a ház körül

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Táncsics Könyvkiadó

Kategóriák:

Bútor Műszaki vegyes Háztartás

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Csináld magad

Terjedelem:

157 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Ezt a könyvet a fa megmunkálásában már némi jártassággal bíró barkácsolóknak szántuk. Nem szakkönyv, nem foglalkozhat tehát a famegmunkálás minden módjával. Célja kizárólag az, hogy hasznos segítséget nyújtson az olvasónak a ház körüli barkácsolgatáshoz, egyszerűbb tárgyak, használati eszközök készítéséhez, illetve javításához. Csak olyan munkák elkészítését, javítását tárgyaljuk meg, amelyekhez a házi műhely szerszámai elegendők, nem túlságosan anyagigényesek és nem kívánnak szakmai jártasságot. Természetesen, még ilyen igények mellett is találhatók könyvünkben nehezebben elkészíthető, nagyobb gyakorlatot igénylő munkák, de bizonyára mindenki megtalálja benne felszereltségének, gyakorlatának – és a pénztárcájának megfelelő megoldási módot is.
A kisebb, kiegészítő bútordarabok (polcok, asztalkák, ülőkék, állványok stb.) méretét legtöbb esetben a rendelkezésre álló hely, vagy más körülmény figyelembevétele határozza meg, ezért könyvünkben gyakran eltekintünk a méretek megadásától. polcok, állványok magassága, szélessége, mélysége.) Ez azonban csak látszólag jelent könnyítést, valójában fokozottabb pontosságot kíván, hiszen a rendelkezésre álló hely határozza meg a méreteket, s már a legkisebb pontatlanság is veszélyeztetheti munkánk eredményességét, illetve a kész tárgy használhatóságát.
Az előírt műveleti utasítások betartásával elejét vehetjük a nehezen beszerezhető és drága faanyag pazarlásának.
Kissé részletesebben foglalkozunk az egyes műveletekkel, az alkotórészek és elemek szerkezeti kapcsolásával.
Könyvünkben az egyes munkadarabok elkészítésénél felsoroljuk a körülbelüli anyagszükségletet, a felhasználásra kerülő segédanyagokat és az elkészítés legcélszerűbb műveleti sorrendjét.
Reméljük, hogy e könyvnek jó hasznát veszik, akik szabad idejüket szívesen töltik egy kis ház körüli asztalosmunkával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!