SPORT ÉS PASSZIÓ / Búvárkodás kategória termékei
Kék álmok

: Kék álmok

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Ymre és Tsa

Kategóriák:

Búvárkodás Sport Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

250 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630360241

tartalom:

"A víz alatti világ nemcsak elvesz, ad is. Önmagunk legyőzésének örömét, majd egy új, más világot. Semmihez sem hasonlítható, ezért pontosan nem megfogalmazható. Az élmény: a lebegés, a belemerülés az élet bölcsőjébe, a belesimulás a viszonylag beavatkozás mentes természetbe - mindez álomszerű. Hiszen annyira nem egyezik napi élményeink sorával. Annyival több a megtapasztalt élmény, mint a csak megismert ismeret! Annyira más törvények szerint ésszerű, hogy megfejtése - érzelem. Úgy tapasztaltam, barátaimmal mindezt álomszerűen éljük át. Merülésenként újra és újra más helyzetben, máshoz alkalmazkodva, de valahogy ugyanúgy. Mindig a társakkal, akik mindenfélék, de a csapat messze több összességüknél. Remélem, szellemük, humoruk, emberségük áthatja e könyvet." Részlet a szerző bevezetőjéből

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!