SZÉPIRODALOM / Cseh irodalom kategória termékei
Jégmadarak a Kék-öbölben

: Jégmadarak a Kék-öbölben

Illusztrátor:

Kiadás:

Pozsony, 1973

Kategóriák:

Cseh irodalom Ornitológia Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

112 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A kóbor vadász pompás rókatörténete után most a madarak különleges világába kalauzol el bennünket a szerző. Megismertet a madarak életével, szokásaival, bámulatos ösztöneivel és képességeivel, sőt bátran mondhatjuk: jellemével. Mert akárcsak az emberek világában, a madarak közt is vannak jók és rosszak, bátrak és gyávák, szelídek és vérengzők, őszinték és furfangosak. A madár éppúgy érez, örül, bánkódik, fél, szenved és remél, mint az ember. Küzd a létért, madárjogaiért, fellázad a gonosz ellen, és védi a maga madárigazságát. Az állatvilágnak is megvannak a törvényei, a madárközösségben szintén erős kapocs a család, és a legnagyobb összetartó erő az anyai szeretet. A madárszülő is tanítja, neveli a gyerekét, és a maga módján a madárfióka éppúgy átéli a gyermekkor örömeit, bánatait, nagy felfedezéseit, akárcsak a gyerekek. Karel Nový bűbájos történetét a természetszeretet sugallta, s nagyszívű művészről vallanak a könyvet kiegészítő megkapóan szép rajzok is. Ezzel a könyvvel, amely Angliában, Amerikában és Németországban is nagy sikert aratott, humoros, szórakoztató, egyben tanulságos olvasmány kerül a magyar fiúk, lányok asztalára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!