TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
Csillagászati és űrkutatási fogalomtár, adattár

: Csillagászati és űrkutatási fogalomtár, adattár

Kiadás:

Debrecen,

Kiadó:

Glória Kiadó

Kategóriák:

Csillagászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

77 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639138150

tartalom:

"Felnézünk a csillagos égre és hétköznapi emberként alig tudunk róla valamit. A hírek is ritkán szólnak a csillagos ég eseményeiről. Néha az űrkutatásról hallunk eredményeket. A második évezred végén a terminátorról azt hisszük, hogy Arnold Schwarzenegger beceneve. A több ezer éves csillagászat hatalmas mennyiségű ismeretet hozott az emberiség tudomására. Mégis alig kapunk az iskoláktól belőle. A misztikumokba és az álmodozásba menekülünk, pedig a világmindenség az ismert részei mellett sok fantasztikus lehetőséget tartalmaz még. Aki érdeklődik a csillagászat iránt, vagy az űrkutatás eredményeit követi figyelemmel, és néhány fogalmat nem ért azoknak ajánlom a könyvet. Mindazoknak még, akik a meglévő ismereteiket akarják pontosítani esetleg kiegészíteni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!