TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
Der innere Aufbau der Sterne

: Der innere Aufbau der Sterne

Kiadás:

Berlin, 1928

Kiadó:

Springer-Verlag

Kategóriák:

Csillagászat Fizika Német nyelv

Nyelv:

Német

Terjedelem:

514 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Sir Arthur Stanley Eddington (1882 - 1944) huszadik század eleji asztrofizikus. A luminozitás egy természetes határát az ő tiszteletére nevezték el Eddington-határnak. Az egyetem elhagyása után 1905-ben Eddington vezető asszisztensi munkát kapott a Greenwich Királyi Obszervatórium királyi csillagásza mellett. Az Eros kisbolygó parallaxis fényképlemezeinek részletes elemzésén munkálkodott, amely 1900-ban kezdődött. Egy új statisztikai módszert dolgozott ki két háttércsillag látszólagos elmozdulása alapján, amely megnyerte neki a Smiths díjat 1907-ben. Eddington folyamatos csillagászati megfigyelései igazolták Einstein elméletét, és a relativitáselmélet végérvényes bizonyítékaként ünnepelték a newtoni modell felett; a hírt világszerte nagy eseményként közölték.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!