ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
A könyv

: A könyv

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Fővárosi Könyvkiadó Rt.

Kategóriák:

Dedikált könyv Nyomdászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

61 p., 19 t.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A szerző elevenen, vonzóan ismerteti a könyv őstörténetét és fejlődését. Még pedig olyan szépen kiállított könyvben, mely minden vonatkozásban a legjobb európai színvonalon áll. Betűi, nyomása, papírja elsőrangúak, illusztrációi szépek. Különösen feltünő, hogy új eljárással az autotipiákat és többszínnyomású képeket is a szöveg érdes papírjára nyomja, ami által mellőzhetővé vált a külön műnyomó papír használata és így az egész kiadvány teljesen egységes karaktert nyert, akárcsak azok a régi könyvek, melyek elejétől végig önfeláldozó, művészi kézimunka eredményei voltak. Róvó Aladár műve mindenképpen alkalmas arra, hogy közönségünket a szép könyv szeretetére szoktassa, de egyszersmind figyelmeztetésül szolgálhat kiadóinknak, hogy a mai sokszor selejtesen kiállított könyvek áradatában művészibb értékű munkára is rászánják magukat.

leírás:

Aláírt példány.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!