ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Ahol a sziget kezdődik. Fiatal prózaírók antológiája

Ahol a sziget kezdődik. Fiatal prózaírók antológiája

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

339 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Antológia! Nem egyedülálló vagy családos, nem húsz- vagy harmincéves prózaírók antológiája; nem szőke vagy fekete hajúaké, s még csak nem is egyszerűen fiatal prózaírók antológiája (és nemcsak azért nem, mert némelyiküket már-már bácsinak szólítják az úgynevezett tinédzserek), hanem a fent ismertetett szándék és kockázat antológiája, azé a vállalkozásé, hogy felkutassa, megismerje és ismertesse horderejét és jellegét annak a tevékenységnek, amire hitüket s életüket tették az új nemzedék e kötetben találkozó tagjai: az írást cselekvő emberek egy csoportja. Ebben a "történelmien" felelősséggel teli és nehéz műfajban szeretne maradandót alkotni ez a könyv; és természetesen szórakoztatni is akar, de csak azzal a "semmiképp se minden áron" módszerrel, amely a szemléletátvitel, a tehetséggel felmért világokra való emlékezés feltétele, s amely gondolatot sugall, és indulatot ébreszt. A kötet valamennyi szerzőjének nevében kívánunk vérbeli olvasmányélményt."

leírás:

Csalog Zsolt, szüleinek szóló dedikációjával.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

3 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!