ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Az ezüst macska

: Az ezüst macska

Kiadás:

h. n., 2005

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

311 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632089855

tartalom:

A regény ideje és tere különös, nem meghatározható, de sejthető. Legkonkrétabb színtere maga az Ezüst Macska nevű kocsma, valahol egy felvidéki kisvárosban /talán Selmecbányán?/, valamikor a 20. század elején /esetleg 50 évvel korábban vagy később?/, hiszen itt száz évek úgy múlnak el, hogy szinte nincs is jelentőségük. Az emberek maradnak, csak gyakorta megkótyagosodnak, mint a földrajztanár, meg mint az idevetődött idegen, aki valamit nyomoz, meg valami titkot hordoz. A szépséges kocsmárosné, aki éjszakánként az ivóban egymagában táncolja a legfeledhetetlenebb táncot... Akik pedig gyönyörködve nézik őt és ezt a csodálatos regényt, nem mások, mint Krúdy, Hrabal és García Marquez, a szerző tanítói és mesterei.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!