ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Forgácsok

: Forgácsok

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

196 p., ill.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

Az a szíves fogadtatás, melyben gondolataim első kiadása részesült, bátorít arra, hogy rövid idő után a második, immár teljesebb, több mint kétszeresre növekedett kiadást megjelentessem. Majdnem minden gondolatköre jelentősen bővült és új gondolatcsoportokként vettem fel a dicséretről, a társas életről, az olvasásról és a nevelésről szólókat és néhány elmélkedésemet. Ezen kívül belevettem gyermekeimnek és unokáimnak szánt, eddig sehol sem publikált versikéimet, végül egy kb. 12 éve írott színdarab-elgondolásomat "A Kovácsék képe" címen, mely lényegében 30 jellemrajz. - Nem egyebek ezek egy gondolkodó és - Kölcsey tanítására - "gondolatait elröppenni nem hagyó" ember 50 év alatt feljegyzett és el nem kallódott írásainál. Tehát diákkor, kamaszkor, fiatal házas-, apa-, majd nagyapakor elmélkedései egyaránt helyet kaptak benne, így magától értetődően vegyes színvonalat képviselnek, amiért előre is kérem Olvasóim szíves elnézését.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!