FÖLDRAJZ / Dél-Amerika kategória termékei
Dél-Amerika

: Dél-Amerika

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Dél-Amerika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kontinensről kontinensre

Terjedelem:

215 p., mell.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630942372

tartalom:

"Amazónia, Antillák, Patagónia, Altiplano, Galápagos. Dallamosan csengő, titokzatosan hangzó különös nevek. Sokan vannak, akik jártak már e varázslatos tájakon, és még többen, akik csak álmodoznak arról, hogy közelebb kerüljenek e távoli, egzotikus világhoz. Ebben szeretnénk könyvsorozatunk újabb kötetével segíteni, mely talán a legszínesebb kontinensre kalauzolja el az olvasóit. Képzeletbeli utazásunk során ellátogatunk Földünk legnagyobb esőerdejébe, barangolunk a legszárazabb sivatagban, hajózunk a világ legnagyobb folyamán és legmagasabban fekvő taván és megmásszuk az Andok hatezer méteres tűzhányóit és gleccsereit. Felkeressük bolygónk legmagasabb vízesését és legnagyobb területű zuhatagrendszerét, bepillantunk ősi kultúrák emlékeibe, eljutunk Robinson szigetére és az óriásteknősök birodalmába. A kötet a sorozat hagyományait folytatva részletesen bemutatja Közép- és Dél-Amerika kialakulását, őstörténetét, nagy tájegységeinek természeti viszonyait és élővilágát, de megismertet a természet egyensúlyát fenyegető veszélyekkel is. Képzeletbeli utazásunkat több mint 400 színes fénykép és a könyvben található ajándék CD-ROM 50 percnyi filmrészletei teszik szinte valóságossá."

leírás:

CD melléklettel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!