MŰVÉSZET / Divat-viselettörténet kategória termékei
Takács szakrajz és kötéstan II-III. köt.

: Takács szakrajz és kötéstan II-III. köt.

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Divat-viselettörténet Tankönyv Ipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

194 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963102435

tartalom:

A textilipar rohamos fejlődése a XX. század első felében indult meg. A gépi berendezések állandó tökéletesítése, az automatizálás és az újszerű anyagok felhasználása jelzi a fejlődés útját. Ezek segítségével a korszerű textíliák széles választéka kerül az igények kielégítésének szolgálatába. A választék bősége azonban nemcsak az anyagi és technikai feltételek emelkedésének következménye. Az ősi vászonkötéstől a modern mintázatú többszörös szövetig hosszú az út. Megtétele közben egy új textilipari tudomány, a szövetszerkesztés, a kötéstan is kifejlődött. Napjainkban a szöveteket szerkesztő szakemberek egy része már tervezőművész is. A fejlődés természetesen azt is megköveteli, hogy minden szinten, az elméleti ismeretekben is kellő jártasságú szakemberek legyenek a szakmában. Ebből a meggondolásból adjuk ezt a tankönyvet a takácsszakmát tanuló ifjúság kezébe.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!