SZÉPIRODALOM / Dráma kategória termékei
A faun

: A faun

Kiadás:

Budapest, 1913

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

140 p.

Kötésmód:

félbőr

tartalom:

Knoblauch, Edward, színműíró (New York 1874- . A Harvard-egyetemet látogatta, majd 1896. Londonba költözött. Nevezetesebb művei: The Shulamite (London 1907); The Cottage in the Air (New York 1900); The Faun (u. o. 1911, magyarul Faun címmel előadták a Nemzeti Színházban, ford. Sebestyén Károly); Kismet (London 1911); Milestones (Arnold Bennettel, u. o. 1912, magyarul Mérföldkövek címmel előadták a Vígszínházban, ford. Kosztolányi Dezső); The Headmaster (Coleby T. Wilfreddel, London 1913, magyarul Az igazgató úr címmel előadták a Nemzeti Színházban, ford. Mikes Lajos); My Ladys Dress (London 1914). A faun-ból magyr film is készült.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!