SZÉPIRODALOM / Dráma kategória termékei
Világszínpad

Világszínpad

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

795 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Tizenkét szerző tizenkét drámája, amelyeket világirodalmi folyóiratunk, a Nagyvilág utolsó évfolyamaiból válogattunk, és amelyeket oroszból, angolból, franciából, németből és olaszból fordítottak legkitűnőbb fordítóink." Tartalom: Albee: Bessie Smith halála (ford. Vajda Miklós) Beckett: Godot-ra várva (Kolozsvári Grandpierre Emil) Camus: Caligula (Illés Endre) Dürrenmatt: A fizikusok (Fáy Árpád) Faulkner - Camus: Rekviem egy apácáért (Klumák István) Max Frisch: Andorra (Rónay György) Heinar Kipphardt: Az Oppenheimer-ügy (Karinthy Ferenc) Saul Levitt: Parancsra tettem (Földes Anna és Mihályi Gábor) Nicola Manzari: Pablito nővérei (Tavaszy Sándor) Robert Noah: Az ügyvéd (Földes Anna) Vera Panova: Szállnak az évek (Nikodémusz Elli) Arnold Wesker: Gyökerek (Gábor György)

leírás:

Előző tulajdonos bélyegzője a címlapon.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!