ORVOSI / Egészségügy kategória termékei
Amit az allergiáról tudni kell

, : Amit az allergiáról tudni kell

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Magyar Nők Országos Tanácsa

Kategóriák:

Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

167 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630930765

tartalom:

Az allergia korunk problémája. Noha éppen ez a könyv arról számol be, hogy már évszázadokkal ezelőtt is voltak allergiás megbetegedések, az allergia mégis az utóbbi években került az érdeklősé homlokterébe, tekintettel arra, hogy egyre többen és többen betegszenek meg benne. Mndenkit érdekel betegségének mibenléte. Az, hogy milyen folyamatok játszódnak le a szervezetben ilyenkor. Mit kell tenni vagy mitől kell tartózkodni a gyógyulás érdekében? Dr. Temesvári Erzsébet és Dr. Raffai Irén arra vállalkoztak, hogy az allergiások sajnos egyre bővülő körének tegyék érthetővé betegségük lényegét, s hogy tanácskat adjanak panaszaik enyhítéséhez, megszüntetéséhez. Mindezzel számos megválaszolatlan kérdés megoldásához, bizonytalanság, szorongás feloldásához segítik hozzá az érintetteket, s ahhoz, hogy a valóban súlyos következményeket sikeresen elkerülhessék. Részletesen foglalkoznak a csalán, az ekcéma, a szénanátha és az asztma tüneteivel. Ismertetik a leggyakoribb allergéneket, illetve ezek előfordulási lehetőségeit, meggyőzően bizonyítják, hogy az allergiás panaszok megelőzésében a legfontosabb a kiváltó tényezők kiiktatása. Bátran állíthatjuk, hogy ez a könyv nélkülözhetetlen "gyógyszer" minden allergiás könyvespolcán.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!