ORVOSI / Egészségügy kategória termékei
Lépj, hogy tovább élj! Avagy hogyan őrizzük meg egészségünket 40 éven túl (is)

, : Lépj, hogy tovább élj! Avagy hogyan őrizzük meg egészségünket 40 éven túl (is)

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Cégér Könyvkiadó

Kategóriák:

Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

350 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638107286

tartalom:

"Hazánkban a halálozási statisztikák sajnos egyre rövidebb átlagéletkorról tanúskodnak. Törvényszerű-e az öregedési folyamat felgyorsulása és az ezzel együtt járó betegségek idő előtti megjelenése, a korai elhalálozás? Mindannyiunkban felmerül a kérdés: tehetünk-e lépéseket annak érdekében, hogy megelőzzük mindezeket? Ha elolvassuk e könyvet, megtudhatjuk, hogy: Befolyásolhatjuk-e az öregedés természetes folyamatát ? Megelőzhetjük-e a modern kor leggyakrabban előforduló betegségeinek kialakulását? Milyen változásokat idéz elő a klimax a nőknél, az "átmeneti kor" a férfiaknál? Miként alakul a nemi élet az érett- és időskorban? Hogyan táplálkozzunk egészségesen, mi a maradandó fogyás titka? Hogyan érhetjük el a jó kondíciót, fittséget "testre szabott" mozgásprogramokkal? Amennyiben követni fogjuk az orvos és testnevelő tanár - ismert szakíró testvérpár - ajánlatait, tapasztalni fogjuk, hogy valóban léptünk, tettünk az egészséges életmód megvalósítása érdekében, és boldog éveket, akár évtizedeket nyerhetünk az életnek!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!