TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
A közös Európa. Az európai integráció 1945-től napjainkig

A közös Európa. Az európai integráció 1945-től napjainkig

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Corvin Kiadó

Kategóriák:

Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Egyetemi Könyvtár

Terjedelem:

367 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631353060

tartalom:

"Az Aberdeeni Egyetem Politológiai Tanszékén tanító Derek W. Urwin professzor munkája az egyik legjobb egyetemi tankönyv, amelyből a történész- és politológushallgatók, vagy a korunk történéseinek jobb megértésére törekvő olvasók megismerhetik az új Európával kapcsolatos fejleményeket. A tankönyv fő része az Európai Közösség 1945, illetve 1957 utáni történetével foglalkozik: szerkezetével, a politikai ellenőrzés feletti vitákkal, a közös politikák megfogalmazásáért és hatékonyságuk biztosításáért folytatott küzdelmekkel, az eredeti Közösség bővítésével és a bővítések által felvetett problémákkal, valamint a tagállamok közötti nézeteltérésekkel, amelyek a gazdasági és politikai célkitűzések meghatározása körül robbantak ki. A kötetet szerkesztette és kiegészítette Palánkai Tibor professzor, a budapesti Közgazdaság-tudományi Egyetem rektora, a téma elismerten kiváló szakembere, aktualitását pedig az adja, hogy Magyarország is tagja lesz az Európai Uniónak, és e tagságra megfelelő szakemberek képzésével is fel kell készülnie."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!