TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Bizánctól a bolsevizmusig

: Bizánctól a bolsevizmusig

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

220 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9634500676

tartalom:

˝Zsolnay Imre nyugalmazott történelem-pedagógia szakos tanár, Szekfü Gyula tágabb tanítványi körébe tartozott, a KALOT és az EMSZO mozgalom indulásakor eszmélődött, majd személyesen tapasztalhatta meg, hat éves frontszolgálat és hadifogság során, milyen az az ideológia a valóságban, amelyet az elmúlt időszakban hazánkban is megismerhettünk. Kézirata majd harminc éven át hevert a fiókban, érthető módon nem láthatott nyomdafestéket. Mindazoknak, akik hozzájutottak a kézirathoz, iránytűként szolgált ez a könyv, és tanulságos azok számára is, akik értetlenül állnak napjaink politikai eseményei láttán, a környező népek sorsának alakulását figyelve. Az ortodox, a keleti kereszténység kultúrájának elemzését találjuk meg e kötetben, Bizánc szellemének kisugárzásával és annak kritikájával ismerkedhetünk meg benne. Ajánljuk ezt az olvasmányt történelem tanároknak, pedagógusoknak, politikusoknak és minden gondolkodó embernek, szolgáljon segítségül a múlt és a jelen történéseinek elemzése során.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!