TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Művelődés, gondolkodás, szokások (Az angol munkásosztály - belülről)

: Művelődés, gondolkodás, szokások (Az angol munkásosztály - belülről)

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Egyetemes történelem Szociológia Angol történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

393 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632802497

tartalom:

"Könyvem megírásakor az vezetett, hogy mindenekelőtt a komoly "egyszerű olvasóhoz", vagy - osztályhelyzetétől függetlenül - az "értelmes laikushoz" fordulok. Ezen nem azt értem, hogy gondosan kerültem mindennemű szakkifejezést, és csakis a legköznapibb utalásokra merészkedtem. De igyekeztem a lehető legvilágosabban kifejezni magam - amennyire csak tárgyismeretem engedte -, szakkifejezéseket és utalásokat pedig csak olyankor alkalmaztam, ha valószínűnek tűnt, hogy megismerésük segítséget nyújthat a kérdés jobb megértéséhez. Az "értelmes laikus" megfoghatatlan személy, a népszerűsítés pedig veszélyes vállalkozás: mégis úgy vélem, hogy valamennyiünknek, akik úgy gondoljuk, az írás számunkra kényszerű szükséglet, mindent meg kell tennünk továbbra is, hogy eljussunk hozzá. Hiszen jelenlegi kulturális helyzetünk egyik legszembeszökőbb és legvészjóslóbb vonása az a szakadék, amely a szakértők tolvajnyelve és a tömegkommunikációs eszközök rendkívül alacsony színvonala között tátong."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!