TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Ősmagyarok imádkoznak

: Ősmagyarok imádkoznak

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Egyetemes történelem Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

336 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630610493

tartalom:

˝A könyv címe arra utal, hogy jelenünk múltunkban gyökerezik. Az Ősmagyarok alatt az Ősapák és Ősanyák értendők, akik a jelenben az időtlenséget képviselik akiknek bennünk is élő világképét, mítoszait, történetét, hagyományait, nyelvünkben megbújó nyomjelző emlékeit próbáljuk meg nyomon követni a múltba, ha lehet az Aranykorig, Orion, Nimród idejéig, a Napba Öltözött Asszonyig. Ez a hagyományban való részesedés az emberi élet létfenntartó tápláléka. Az Ősök, akik imádkoznak és akikkel kapcsolatot keresünk, nem az egyén ősei, hanem az emberiség apái és gondviselői, a nép szelleme, magas és tiszta lelkek, az emberinél mérhetetlenül mélyebb tudással. A címben szereplő Ősmagyarok azok, akik imádkoznak értünk azért, hogy az emberiség a Jó Erők védelme alatt álljon.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!