TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Zarándoklatok és keresztény jelenlét a Szentföldön

: Zarándoklatok és keresztény jelenlét a Szentföldön

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Egyetemes történelem Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Jeruzsálemi füzetek

Terjedelem:

57 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633617294

tartalom:

"Gyürki László kanonok, pápai prelátus, Biblia-fordító, a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend tagja, már évtizedek óta jelentet meg kiváló cikkeket, tanulmányokat és útikönyveket a Szentföldről. E téma és terület szakavatott ismerője ő, aki tucatnyi alkalommal gyűjtött személyes élményt és anyagot azon helyekről, ahol Krisztus Urunk született, élt, meghalt és feltámadott. Jelen munkájában két évezred zarándoklatainak történetét foglalja össze, mintegy jól áttekinthető vázlataként annak a hatalmas anyagnak, amellyel korábbi publikációiban részletesen is foglalkozott. A jeruzsálemi füzetek a Szentfölddel és az annak kezdettől napjainkig elkötelezett Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrenddel kapcsolatos, legkülönfélébb tartalmú és műfajú írásokat, dokumentumokat szeretne a magyar olvasó elé tárni; abban a reményben, hogy jobban megismerjük a mi közös anyaegyházunkat, Megváltónk földi hazáját, eredőjét minden keresztény közösségnek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!