MŰSZAKI / Elektronika kategória termékei
Elektrotechnikai zsebkönyv

: Elektrotechnikai zsebkönyv

Kiadás:

Budapest, 1934

Kiadó:

Villamfelszerelk, Műszerészek és Látszerészek Lapja

Kategóriák:

Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

352 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Közismertek azok az előnyök, amelyekkel gondosan szerkesztett szakmai zsebkönyvek bírnak és amelyek e zsebkönyveket a gyakorlati élet kaleidoszkópszerűen változatos problémáival szembekerülő szakember részére annyira becsessé és kedveltté teszik. Jól megválogatott, célszerűen csoportosított korszerű anyagukkal, a helyi viszonyok különleges figyelembevételével, áttekinthető táblázataikkal és világos ábráikkal nélkülözhetetlen segédeszközt jelentenek a szakember számára, akinek legtöbbször sem módja, sem ideje arra, hogy a szakkönyvek tömkelegéből, a statisztikák útvesztőjéből a szükséges anyagot felkutassa; a keresett adatot kihámozza. Adott esetben egy jó zsebkönyv többet érhet egy egész szakkönyvtárnál és ez a korai felismerés vezetett a művelt nyugaton régen közkézen forgó zseb- és évkönyvekhez, amelyeknek mását mindeddig fájdalmasan nélkülöztük hazai szakirodalmunkban. E meggondolások jegyében őszinte örömmel köszöntöm az első magyar "Elektrotechnikai Zsebkönyv"-et és annak íróját, akinek szakavatottsága teljes biztosítékát nyújtja a könyv magas színvonalának és gyakorlati értékének. A művet azzal a hő óhajtással ajánlom kartársaim figyelmébe, hogy a Zsebkönyvet eredményesen használják és célszerű használatával is öregbítsék a világszerte ismert és elismert magyar elektrotechnika tekintélyét! Budapest, 1934 április havában. DEMBITZ GYULA."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!