SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
A harmonikus test. Hogyan legyünk hajlékonyak, erősek és egészségesek

: A harmonikus test. Hogyan legyünk hajlékonyak, erősek és egészségesek

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Életmód Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

144 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963548397x

tartalom:

"A harmonikus test segítségével megtanulja, hogyan szabadulhat meg a káros stressztől, a felesleges feszültségtől, hogyan őrizheti meg hajlékonyságát és hogyan növelheti erőnlétét - egészsége érdekében. Több energiára, nagyobb állóképességre, frissességre és vonzó külsőre vágyik? E kérdések bizonyára feleslegesek - csakhogy Önnek nincs ideje arra, hogy naponta úszni járjon, hetente többször testkultúraszalonba menjen vagy szabad idejében rendszeresen sportoljon. Viszont tudja, hogy a mozgásszegény életmód veszélyezteti teste természetes működését. Esetleg kipróbált már bizonyos agyonreklámozott csodaszereket, de most csalódottan és tanácstalanul néz körül: hogyan őrizhetné meg ruganyosságát, kondícióját, jó testi-lelki közérzetét úgy, hogy ne kelljen sok időt és még több pénzt áldoznia erre. A harmonikus test bárhol és bármikor könnyen alkalmazható, rendkívül hasznos és viszonylag egyszerű gyakorlatokat ajánl Önnek, ha hajlékony, erős és egészséges akar maradni. E könyv szerzője, Sara Black, az Amerikai Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában kora ifjúságától foglalkozott jógával és tai-csival és másfajta testgyakorlással. Ezen munkájában keleti és nyugati tapasztalatokat szintetizálva nyújt át hatékony és kellemes testedzési technikákat. Útmutatása azon alapul, hogy az állóképességért, közérzetért, nem kell feltétlenül izzadnunk, szenvednünk, áldozatot hoznunk. A könyvben relaxációs módszerek az egyes testrészeket kellemesen megdolgoztató feladatsorok, erőt, harmóniát adó gyakorlatok szerepelnek, amelyekkel tudatosan ellenőrizhetjük és óvhatjuk testünk-lelkünk (sz)épségét. A mintegy 300, a könyv számára készült, fénykép segíti hozzá az olvasót, hogy minden egyes gyakorlatot alaposan, folyamatában érthessen meg."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!