SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
A konyha az otthon szíve

: A konyha az otthon szíve

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Életmód Építészet Szakácskönyv, gasztronómia Iparművészet Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

220 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635306687

tartalom:

Terence Conran könyvei (Belsőépítészet, A lakberendezés kézikönyve I-II., A modern kertművészet) évek óta jól ismertek Magyarországon. Mindent átfogó művében a szerző a lakás legösszetettebb része, a konyha berendezésének fortélyaival ismerteti meg az olvasót. A Tervezés és design fejezet a jó konyha alapfeltételeit tekinti át, megoldásokat kínál a problémás területekre, költségkímélő tanácsokat ad és segít az új eszközök (pl. CAD számítógépes tervezés) használatában. A könyv­ Életteli konyha című fejezetében a legkülönfélébb életvitelekhez alkalmazkodó megoldásokról olvashatunk. Az Alapelemek fejezet a tárolással, a megvilágítással és a szerelvényekkel kapcsolatban nyújt megszívlelendő tudnivalókat, ismerteti a munkalapokhoz, a burkoláshoz, a falkiképzéshez és a takarólemezekhez illő anyagokat. A Kellékek és készülékek fejezetben a klasszikus konyhagépektől az internetkapcsolattal rendelkező hűtőszekrényig mindent megtalálunk, amit a konyhai technológiáról tudni kell. A könyvben bemutatott esettanulmányok a stílus és a design sokszínű lehetőségeibe engednek bepillantást.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!