E könyv az első részben leírja a magasvérnyomás-betegség okait, tüneteit, következményeit, hogyan lehet és kell vele élni, mit ajánl az orvos. ezt követi az otthoni helyes vérnyomásmérés technikájának bemutatása... E betegség kezelésében lényeges a helyes táplálkozás. Az étrendi kezelés legfontosabb szempontjai az energiamennyiség csökkentése, a helyes arányú só-, kálium-, kalcium- és magnéziumfogyasztás. A könyv bemutatja az élelmmi rostok és a telített zsírsavak szerepét, leírja, miként hatnak az élvezeti szerek...
SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
A magas vérnyomás és étrendi kezelése. Mintaétrendek, receptek, főzési fortélyok, táblázatok
Szerző:
Benesóczky Dezső Bordi Edit Farsang Csaba Papp Rita
Kiadás:
Budapest, 1998
Kiadó:
Kategóriák:
Életmód Szakácskönyv, gasztronómia Egészségügy
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
116 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9638232641