SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Feng Shui. A térrendezés ősi kínai művészete. Egyensúly, harmónia és fellendülés a környezetünkben

: Feng Shui. A térrendezés ősi kínai művészete. Egyensúly, harmónia és fellendülés a környezetünkben

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Életmód Buddhizmus és keleti vallások Háztartás Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

197 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635281536

tartalom:

"Ha az európai ember lakását, háza vásárol lelkesen bújja a lakberendezési folyóiratokat, kikéri barátai, családja véleményét... mégis, a dolgok esetleg csak évek múltán kerülnek a helyükre, vagy talán akkor sem. Kínában immár háromezer éve ismeretes a feng shui látásmód. A szó jelentése: a víz és a szél. A feng shui, a térharmónia tana a Ji Csing nyolt építőkövét használja, s az élet "kincseit jelenti" - a báguát. E gondolatébresztő könyv számos gyakorlati ábrával és báguá térképekkel igazít el a térrendezés művészetében. T. K. Collins a maga hatalmas gyakorlatából vett színes történetekkel világítja meg a szabályok értelmét. Egyszerű feladataival és megoldásaival közel hozza a térrendezés, a külső és belső terek harmóniájának hasznos tudományát. "Fent shui tanácsadói pályafutásom kezdetén felhívott egy ingatlanügynök, és megkért, vegyek szemügyre hat olyan ingatlant, amit már több, mint egy éve hiába akar eladni. Elmentem, és láttam, hogy mind a hat lakás tökéletesíthető a fent shui segítségével... Miután átrendeztem a bútorokat... lágyítottam az éles sarkokat és más javaslatokkal éltem, amelyek erősítették a csit... az eredmény engem is meglepett. Mindez semmi ahhoz képest, ahogy az ingatlanügynök csodálkozott. A hat tulajdonosból ugyanis négy újra beleszeretett a lakásába, és elállt az eladástól. A maradék kettő villámgyorsan talált gazdára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!