SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Jóga

: Jóga

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Életmód Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

411 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A jóga a hindu, a tibeti és a kínai bölcsek, guruk (jógamesterek) titokzatos tudománya, amelynek az évezredek során sokféle rendszere, iskolája alakult ki. Ezek lényegében három nagy csoportba sorolhatók: a hatha jóga (az egészség-jóga, a rádzs-jóga "küszöbe") a lája jóga (az öntudat és akaraterő jógája, a feloldódás útja); a rádzsa jóga (a legmagasadd fokú jóga) Ebbe a három csoportba nagyjából 10-15 jógaiskola, rendszer tartozik, amelyek bizonyos fokig összefüggnek egymással. Valamennyi jógarendszer ismertetésére a könyv korlátozott terjedelme miatt nem vállalkozhattunk. Inkább csak kalandozásra, benyomások szerzésére, "felfedező útra", ismerkedésre hívjuk az olvasót. A mai ember számára legfontosabb, leghasznosabb hatha jógát, pontosabban az abba vezető légzési gyakorlatokat és ászanákat tárgyaljuk, de röviden érintünk más jógarendszereket is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!