SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Jóga tiszta forrásból. Út a test és a szellem felemelkedéséhez és az önvaló megtapasztalásához

: Jóga tiszta forrásból. Út a test és a szellem felemelkedéséhez és az önvaló megtapasztalásához

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

Lál Kiadó

Kategóriák:

Életmód Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

283 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789638751669

tartalom:

"A jóga sokezer éves hagyománya az ősi Indiából származik, különböző rendszerei egyidősek a Védákkal. Rendkívül összetett eszmei tanítása mellett különböző testgyakorlatokat, relaxációs és meditációs technikákat tanít, amelyek által segít megőrizni az ember biológiai és mentális egyensúlyát. A jóga célja nemcsak a test fiatalon tartása. Szellemi és lelki tudomány lévén megtanít bennünket nyitott szemmel járni, hogy elemző módon szemlélhessük önmagunkat, s a körülöttünk lévő világot. A jóga egy életmód, az önfejlesztés tudománya, mely új távlatokat nyit az ember számára: az egészség, a harmónia, a béke, a stresszmentes élet, s az önmegvalósítás magasabb rendű egységét. E könyv szerzője, Gaura Krisna Dász, a hinduizmus vaisnava irányzatának beavatott tanítója. Azé az irányzaté, amelynek tagjai ősidők óta írnak magyarázatokat Patandzsali Jóga-szútráihoz, és számos elismert alkotást hagytak hátra az elmúlt évszázadok során. Találkozhatunk velük a Himalája eldugott barlangjainak mélyén, Vrindávana szent helyein, vagy éppen Dél-India jóga-ásramáiban is. Reményeink szerint mindazok, akik rászánják magukat e kötet tanulmányozására, örök eredményt kapnak. Olyan eredményt, amelyet nem korlátoz a tér, az idő, az álom vagy az elmúlás."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!