SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Nyugalmas alvás. A jó alvás titka; Az álmatlanság leküzdésének teljes testi-lelki programja

: Nyugalmas alvás. A jó alvás titka; Az álmatlanság leküzdésének teljes testi-lelki programja

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Életmód Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

148 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635281927

tartalom:

"Könyvében Deepak Chopra izgalmas programot állít fel a jó alvás elérésének érdekében, ami az életen át tartó egészség és életerő elengedhetetlen feltétele. A test-lélek gyógyászat ókori elvein és a Nyugat orvosegészségügyi kutatásain alapuló program két szintre épül. Először lépésről lépésre megtanítja az alvászavar kiküszöbölésének alapvető technikáit, felszabadítja gondolkodásunk gyógyító erőit, és összhangba hoz a természetben dolgozó mély, körkörös ritmusú mozgásokkal. Másodszor az álmatlanságot előidéző mélyebb okokat veszi nagyító alá. Aki kitölti az ájurvédára, az ősi indiai hagyományra alapozott kérdőívet, az ötezer év bölcsességét magáévá téve elsajátíthatja a kiegyensúlyozott élet titkát. Az ébrenlét kiteljesedettebben töltött órái nyugodtabb, pihentetőbb alvást eredményeznek, amely viszont megkönnyíti számunkra a tökéletes egészséghez vezető utat. "Új orvoslás van kialakulóban, amelyben a tudat, az öntudatosság, az értelem és a jelentés játsszák a kulcsszerepet." Az új orvoslás egyik építőmestere Dr. Deepak Chopra, a nagy tekintélynek örvendő, köztiszteletben álló orvosdoktor, aki a modern orvostudományban kiállta a próbát."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!