SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Szépségdiéta, belső kozmetikumok

: Szépségdiéta, belső kozmetikumok

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Arkánum Kiadó

Kategóriák:

Életmód Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Életreform-füzetek

Terjedelem:

51 p.

Kötésmód:

fűzött

ISBN:

9637939016

tartalom:

"Az életreform annyi, mint életünket gyökeresen megváltoztatni, a tökéletesedés útjára lépni, testi-lelki értelemben többnek lenni, mint amik vagyunk. Hinni abban, hogy nem szükségszerű, tőlünk függetlenül megvalósuló végzet a betegség, a szenvedés, a korai öregedés és a korai halál. Aki mindezt végiggondolva kész időt és energiát áldozni az egészséges élet megvalósítására, annak ad elméleti és gyakorlati útmutatást Életreform-füzetek sorozatunk. Ha valóban meg akarjuk fiatalítani, valóban széppé akarjuk tenni a nőket, foglalkozzunk emésztésükkel és táplálkozásukkal, alvásukkal, munkájukkal, gondjaikkal-bajaikkal. Aki maradandó szépségre törekszik, iktassa pipereszükségletébe a gyógynövényeket, és mindenekfelett igyekezzék sürgősen rátérni a természetes, ésszerű testápolás útjára, mert egyedül ez vezet a szépséget biztosító , megifjító, boldog egészség felé. Az egyoldalú testápolás és testkultusz idejét múlta, de a kozmetika gépkorszaka is. A természetes szépségápolás vált aktualitássá. Sorozatunk második kötetében Oláh Andor doktor mindenre kiterjedő útmutatásai alapján bárki elsajátíthatja a természetes, maradandó szépség és egészség megteremtésének és megőrzésének módszereit."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!