SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Szülők könyve. Vezérfonal a neveléshez a születéstől a késő kamaszkorig

Szülők könyve. Vezérfonal a neveléshez a születéstől a késő kamaszkorig

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Kulturtrade Kiadó

Kategóriák:

Életmód Egészségügy Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

365 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637826416

tartalom:

"Ahogyan Spock doktor klasszikus műve után nyúl számtalan szülő, ha tanácsra van szüksége aprócska vagy nagyobb gyermeke testi fejlődésével, egészségével kapcsolatban, úgy használják egyre több amerikai családban a Szülők könyvét, ha meg akarják érteni a gyermekek viselkedését, lelki, szellemi fejlődését, meg szeretnék előzni, esetleg már orvosolni kényszerülnek a kisebb-nagyobb zavarokat. Kötetünk szerzői az Egyesült Államok egyik legnagyobb múltú és tekintélyű gyermek mentálhigiénés intézményének, a Philadelphia Child Guidance Centernek a munkatársai. Ezek az elméletben és gyakorlatban egyaránt jártas szakemberek közérthető nyelven mondják el, hogy mi játszódik le a csecsemő, az óvodáskorú, a kisiskolás, a kis-és nagykamasz érzelemvilágában; mit várhatunk a gyermektől fejlődésének egyes szakaszaiban; hogyan oldhatjuk meg az egyes konkrét nehézségeket; hogyan különböztessük meg az egészségesnek tekinthető viselkedést az esetleg már aggodalomra okot adótól."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!