SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Táplálkozásterápia

: Táplálkozásterápia

Fordító:

Kiadás:

Pécs, 1996

Kiadó:

Alexandra Kiadó

Kategóriák:

Életmód Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

125 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633671299

tartalom:

"Ahogy a Roberts-könyvekben megszokhattuk: a küzdelem Amerika dicsőséges jövőjének megalapozásáért folyik, s ebbe szorosan beletartozik az ember egyéni boldogságának folyik, s ebbe szorosan beletartozik az ember egyéni boldogságának az elérhetősége is. Ehhez a csatához viszont, az örök női-férfi szembenállás megszelídítéséhez nem elég a bátorság, a harcedzettség, sőt a férfias erő fitogtatása nem ér sokat. A fiatal amerikai kapitány- a megingathatatlan és oroszlánszívű Daniel Marvin - és az unalmas, szűkre szabott női szerepkörből kitörni akaró, erős akaratú, céltudatos lány, a szép Corunna nagy tétért folyó vetélkedésében mégis győzedelmeskedik a szerelem. Egy kis szerencsével s még valami mással is - de mindez már a regény titka."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!