SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Tények és gondolatok a rákról

: Tények és gondolatok a rákról

Kiadás:

h. n., 1996

Kiadó:

Rákbetegek Országos Szövetsége

Kategóriák:

Életmód Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

175 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630340038

tartalom:

˝Dr. Tompa Anna a könyv szerzője a hazai rákkutatás, megelőzés és ismeretterjesztés ismert személyisége. Orvosi tanulmányait Budapesten végezte. 1970-től a Semmelweis Orvostudományi Egyetem I. sz. Patológiai és Kísérleti Rákkutató intézetében kezdte pályafutását, mint egyetemi tanársegéd, majd 1979-től az Országos Munka- és Üzemegészségügyi Intézet munkatársa lett. Az 1970-es évek közepén 2 évet töltött az Egyesült Államokban, egy nemzetközileg is elismert rákkutató intézetben. Itt ismerkedett meg az állatkísérletek mellett a szövettenyészeteken végzett kémiai karcinogenezist célzó legmodernebb kutatások módszertanával. Amerikai munkatársaival részt vett egy új modell kidolgozásában, amely a kémiai rákkeltők hatását faj és szövetspecifikus módon vizsgálja. A "Tények és gondolatok a rákról" című tudományos ismeretterjesztő könyvében a rákkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat adja közre igen sokoldalú megközelítésben. A Rákbetegek országos Szövetsége kötelességének tekinti a könyv megjelentetését a magyar népesség egészségtudatának javítására.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!