SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Ki volt Kaszap István?

Ki volt Kaszap István?

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Márton Áron Kiadó

Kategóriák:

Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

103 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963901124x

tartalom:

˝Sok magyar ember, sőt sokan mások is világszerte, szívükbe zárták az 1935-ben fiatalon elhunyt Kaszap Istvánt. A székesfehérvári cisztercita gimnázium csintalan diákja, a lelkes cserkész, a magát eminens tanulóvá felküzdő nagydiák, a melegszívű barát, az ifjúsági tornászbajnok,az életét nagylelkűen Jézus követésének szentelő jezsuita rendújonc, a súlyos betegségszenvedésének kohójában Istennel csodálatosan egybeforró fiatalember alakja ma is épp olyan aktuális és vonzó, mint hatvan évvel ezelőtt. Székesfehérvári sírjánál mindig vannak imádkozó látogatók, és boldoggá avatási ügye szépen halad Rómában. Szeretettel, szenvedéssel akarta szolgálni Jézus Szentséges Szívét. Ezért életének végnapja, mint maga írta halála előtt néhány perccel: ˝Mennyei születésnap˝.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!