SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Akit az igazság megtalált

: Akit az igazság megtalált

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

208 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632088972

tartalom:

Joseph Ratzinger bíboros (ma XVI. Benedek pápa) előszavával. - - - ˝Egy anyagelvű környezetben nevelkedett fiatal norvég nő felhagy addigi szemléletmódjával, és áttér a katolikus hitre. Nem akar azonban pusztán ˝vasárnapi keresztény˝ lenni, mert ezt az életformát egyre kevésbé érzi őszintének. Belső küzdelmei ráébresztik, hogy mi is az igazi szeretet Krisztus és egyháza iránt. Janne Haaland Matláry ma a nemzetközi politika professzora az oslói egyetemen. A norvég keresztény néppárt képviseletében részese a norvég politikai életnek, 1997-től 2000-ig külügyi politikai államtitkár volt, a Máltai Lovagrend tagja, négy gyermek édesanyja. Ő beszéli el nekünk ebben a rendkívüli történetben, melynek sok magyar vonatkozása is van, milyen úton jutott el Jézus Krisztusban való mind forróbb hitéhez.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!