SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Edith Stein (1891-1942). A Forrás kutatása

: Edith Stein (1891-1942). A Forrás kutatása

Kiadás:

Budapest, 2010

Kiadó:

JEL Könyvkiadó

Kategóriák:

Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A Kármel Látóhatára

Terjedelem:

415 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

978963967822

tartalom:

˝Ez a könyv nem biográfia, nem hagiográfia. Találkozásra invitál, hogy baráti kapcsolatai, élete és életműve nyomán felfedezzük Edith Stein alakját. Szeretné bemutatni belső, lassan kirajzolódó fejlődésének útját, mely során egységbe tudta vonni értelmi, emberi és lelkiségi meglátásait. E kötet először teszi hozzáférhetővé a Positióban szereplő számos tanú vallomásának egy-egy részletét;' ezeket a tanúvallomásokat a kanonizáció végett gyűjtötték össze. "Ez az én titkom" - szokta válaszolni annak, aki személyére vonatkozó kérdésekkel állt elő. Szeretnénk, természetesen, mi is egy kicsit kifürkészni Istennel és Krisztussal való villámcsapásszerű találkozásának misztériumát, hiszen előzőleg hosszan keresett. Keresését szigorú intellektuális fegyelem és egzisztenciális becsületesség jellemezte: életének szépsége sokak ihlető forrása lehet.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!