SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Egy lélek naplója

: Egy lélek naplója

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Ecclesia Könyvkiadó

Kategóriák:

Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

389 p., 10 tbl.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Sokszor úgy tűnik fel, mintha a múlt századok emberei több gondot fordítottak volna gondolataikra, sikereikre, terveikre, sikertelenségeikre s, mintha bizalmasabban közölték volna naplóikban belső életük titkait. Minden bizonnyal ma is írnak ilyeneket, de legtöbbször megsemmisítik őket. S mindezt abból a félelemből teszik, hátha a kívülálló is megtud valamit abból a benső, személyes lelki kapcsolatból, amely az illetők és az Isten között fennállott. Loyolai Szent Ignác is elégette naplójának legnagyobb részét. A naplóírók közül sokan fenntartották maguknak azt a jogot, hogy írásaikat csak 10 évvel haláluk után hozhatják nyilvánosságra. Annál meglepőbb, hogy XXIII. János pápa "Lelki napló"-ja halála után mindjárt megjelenhetett. János pápa főpapsága alatt mindig nyitott személy volt. Személyiségének egész lényegét juttatta mindenütt érvényre. Ami eltöltötte, ami mozgatta, ami foglalkoztatta, amit tenni akart, mindig közölte a környezetében élő emberekkel. Így aztán az egész világ tudta, hogy mit is akar a pápa."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!