SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Loyolai Szent Ignác

: Loyolai Szent Ignác

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Jézus Társasága Magyarországi Rendtartománya

Kategóriák:

Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Anima Una Könyvek

Terjedelem:

285 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638014067

tartalom:

"A modern idők hajnalán Loyolai Szent Ignác egyike volt azoknak a nagy személyiségeknek, akik elindították a katolikus egyház lelki és missziós megújulását. A jezsuita rend alapítója főleg a Lelkigyakorlatokban és a Rendalkotmányban örökítette meg azt a szellemiséget és azokat az apostoli alapelveket, amelyek századunkban sem veszítették el időszerűségüket. P. Cándido de Dalmases y Jordana (1906-1986) most magyarul is megjelenő Szent Ignác-életrajzába beledolgozta több évtizedes kutatásainak eredményeit. A Barcelonában született spanyol jezsuita ugyanis Rómában a Rendtörténeti Intézetben a Monumentuma Historica Societatis Iesu (=MHSI), Jézus Társasága Történeti Dokumentumai sorozatban az ignáci részleg felelős szerkesztője volt, és ő gondozta a Lelkigyakorlatok katalán és latin szövegének kritikai kiadását. Számos tanulmányban tette közzé a Szent Ignác életére, családjára és a jezsuita rend eredetére vonatkozó általa felfedezett új dokumentációt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!