SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Most jöttem a pápától. Riportok II. János Pálról

: Most jöttem a pápától. Riportok II. János Pálról

Kiadás:

h. n., 1991

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

217 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630290758

tartalom:

Csendes Csaba könyve egyike a legélőbb monográfiáknak, - friss, közvetlen élményanyaga, nyílt és őszinte szemlélete nem tűr meg bemerevített sablonokat, a pápa emberi portréjának színes megelevenítésével a műfaj legmagasabb csúcsaira érkezik el. Példás a könyv organikus "építkezése": a kis dél-lengyel városkától, Wadowicétől merészen ível Karol Wojtyla útja Szent Péter pápai trónjáig. A gyermek- és ifjúkor jellemző eseményeinek, főbb csomópontjainak hiteles bemutatásával a szerző olyan motívumokat is felrajzol, amelyek jórészt hiányzanak a pápáról szóló kiadványokban. Csendes Csaba a jószemű riporter eleven és fáradhatatlan erőfeszítésével hasít bele olyan életszeletek világába, melyek teljesebbé, érthetőbbé teszik a későbbi Szentatya életútját és működését. A pápa korábbi környezetéből szinte minden olyan autentikus személyt, tanút fölkeres és szólásra késztet, akik fontos momentumokkal gazdagíthatják a színvonalas életrajzot. A Most jöttem a pápától közvetlenül II. János Pál pápa magyarországi látogatása előtt lát napvilágot, - bizonyosak vagyunk abban, hogy a szerző és a kiadó is méltán fölismerte a kivételes esemény történelmi jelentőségét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!