SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Női jellemképek

: Női jellemképek

Kiadás:

Budapest, 1905

Kiadó:

Magyar Protestáns Irodalmi Társaság

Kategóriák:

Életrajz Kereszténység

Terjedelem:

338 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Nagy és nemes, példák, kiváló jellemek a nevelésnek nemcsak a legalkalmasabb, de egyszersmind a leghathatósabb eszközei is. Bennünk egy magasabb vallás-erkölcsi élet és erő a maga közvetlenségében, élő egyéniségben jelenik meg előttünk s tesz reánk felemelő és maradandó benyomást.
Meggyőződésem, hogy a családi élet tisztább és szentebb felfogása, a társadalom egész hangulata, ennek érintkezési, társalgási hangja, a beszélgetések, eszmecserék tárgya és azok színvonala, nemcsak, de a férfiak munkásságának rugói, czéljai, törekvései, az ezeket átható és vezető erők indokai, mind-mind a nőktől függenek. "A férfiúnak dicsősége az asszony", mondja Pál apostol. S valóban az emberiség méltósága a nővel együtt emelkedik vagy sülyed.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

2 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!