SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Pio atya. Korunk titokzatos kiválasztottja

: Pio atya. Korunk titokzatos kiválasztottja

Kiadás:

Eisenstadt, 1977

Kiadó:

Prugg Verlag

Kategóriák:

Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

103 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Világosan kell látnunk, hogy a különféle külső kegyelmek, mint a látomások, elragadtatások, stigmák és csodák nem tartoznak az életszentség lényegéhez. Nagyobbára inkább csak kísérőjelenségek olyan szentéletű egyéneknél, akiknek a Gondviselés rendkívüli feladatot szán. A stigmatizációt magában véve az Egyház nem tekinti az életszentség bizonyítékának. Inkább fordítva áll a dolog. A stigmatizáltnak életszentsége és hősi erényei bizonyítják, hogy a stigmák Istentől vannak. Ilyen rendkívüli állapotokat és képességeket óhajtani, megszerzésükre törekedni, önhitten magát azokra méltónak tekinteni, és félelem nélkül, szinte vakmerően rátérni a lelkiéletnek ilyen veszélyes útjára - feltétlenül biztos jele annak, hogy az illetőnél hősi erényes életről szó sem lehet s akkor a misztikus jelenségek sem igaziak˝" (Schamoni)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!