ANTIK-VARIA / Első kiadás kategória termékei
Antero nem tér vissza

: Antero nem tér vissza

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1940

Kiadó:

Magyar-Finn Társaság

Kategóriák:

Első kiadás Regény, elbeszélés Finn irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

189 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Ezerkilencszázharminckilenc nyara, soha vissza nem térő boldog nyár. De az öregek lelkébe akkor már bizonytalanság és félelem lopódzott, az ifjú szívekben pedig nyugtalanság parázslott. A fiatal finn férfiak felütött fejjel hallgatóztak, a lelkükben dagadó érzések hatalmában olyanok voltak, mint a madár, amely kiterjesztett szárnyait suhogtatva felröppen a magasságokba. És alkonyatkor a fiatal anya szenvedélyes hévvel szorította magához gyermeke fejét és a szíve majd szétpattant a gyöngédség árjától: már sejtette, hogy el is veszítheti azt a gyermeket. Milyen szép volt az a nyár. Milyen fehérek voltak a júniusi puha éjszakák, hogy illatozott a mesgyéken a júliusi pázsit, milyen nyugtalanul lobbant fel a megsötétült erdő szegélyén az augusztusi villámlások fénye." Így kezdődik Mika Waltari háborús regénye, amelyet valódi hazafias felbuzdulásból írt.

leírás:

A borító elválik a könyvtesttől.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!