ANTIK-VARIA / Első kiadás kategória termékei
Budapest Tündérváros

: Budapest Tündérváros

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1946

Kiadó:

Officina

Kategóriák:

Első kiadás Irodalomtörténet Magyar irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

119 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A Béla király-úti madarak nem hitték el. Nem hitték el, hogy hajnali ötkor ott sétálok közöttük. Így okoskodhattak: "Túlságosan korán van. Ilyenkor még nem jár ember az úton. Tehát valószínűleg ez sem jár. Nem kell tartanunk tőle: merő látszat, veszélytelen tünemény." Bizonyos vagyok benne, hogy a madarak ezt gondolták. ezért lépdeltek vagy ugráltak nyugodtan még féllépésnyi távolságban is és nem röppentek fel. Az emberek felröppentek. A legszárnyasabbak a legmesszebbre. Testvérem, aki ezen az úton sétálva emelte át elbeszéléseibe a fák rozsdalombját, a párás levegőt, vagy ágaknak, kerítéseknek februári kristálymennyországgá fordulását, nincs mellettem. Gúnyos és aggódó, démoni és szelíd barátom még régebben szállt ugyanabba a messzeségbe. És akik élnek is: milyen szörnyeteg hegyek között, milyen tátongó távoli szakadékok fölött, levegőben országutat vágva, kell naponta ideszáguldaniok, hogy emlékezetemben egymással beszélgethessenek. Egymással igen, velem nem. Összenéznek, mosolyognak, elsuhannak, ha szólok hozzájuk. De én őket látom mindenütt."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

3 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!