MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
A világ legszebb könyvtárai

, : A világ legszebb könyvtárai

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Korona Kiadó

Kategóriák:

Építészet Fotózás, fotóalbum Könyvészet Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

279 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639589578

tartalom:

"Minden könyvtár - legyen az köz- vagy magángyűjtemény - ugyanazzal a céllal született: megismertetni az emberiséget annak örökségével. Ez az első alkalom, hogy egy fotóművész felderíti azokat a helyeket, ahol gyakran már a falak is értékesek - történelmi, illetve építészeti szempontból -, melyek a kincseket őrzik. A 30 világszínvonalú intézmény között találjuk a washingtoni Kongresszusi, a szentpétervári Orosz Nemzeti, a Vatikáni, a Szentgalleni Apátsági Könyvtárat, a cambridge-i Trinity College Könyvtárát... A kötet külön érdeme, hogy helyet kaptak benne a hazai olvasó számára legkedvesebb magyarországi bibliotékák. A kitűnő fotóművész, Hapák József lencséjén keresztül láthatjuk viszont az Országos Széchényi Könyvtár, valamint a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár mellett a számunkra éppoly fontos pannonhalmi, zirci, sárospataki, debreceni és keszthelyi könyvtár ritkaságait. Kevés embernek jut osztályrészül ilyen ritka utazás. Tartson hát velünk!"

leírás:

A magyarországi fotókat Hapák József készítette.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!