MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Talajmechanika. Példák és esettanulmányok

: Talajmechanika. Példák és esettanulmányok

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Geológia Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

271 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"Meglehetősen szokatlan könyvet tart kezében az olvasó. Elméleti levezetések, laboratóriumi vizsgálatok, általánosított tapasztalatok ismertetése helyett azt látja, hogy egy mérnök megnyitotta irattárát, kiválasztotta több évtizedes munkásságának, szakértői tevékenységének néhány dokumentumát, s arra törekedett, hogy ezeket áttekinthetően, a tanulságok levonására alkalmas módon, megfelelően dokumentálva ismertesse abban a reményben, hogy diákjai és kollégái szolgálatára lesz. A bemutatott színkép széles és változatos: földművek és épületalapok, támfalak és toronyépítmények, külszíni fejtések és talajfizikai vizsgálatok egyaránt szerepelnek. Előfordul tönkrement létesítmények vizsgálata, de ugyanúgy új és sikeresen felépült alkotások talajvizsgálatának leírása is. A szerző törekedett arra, hogy a példákból világosan kitűnjék az a módszer, amelyet a geo-technikai kérdések tárgyalásához, megoldásához helyesnek tart, s amely kiállotta már a gyakorlat próbáját."

leírás:

Mérete: 20 × 30 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!