MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Urbanisztika

Urbanisztika

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

562 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632806131

tartalom:

"Kötetünkben széles körképet kívánunk adni a XX. századi városépítészet klasszikus törekvéseiről, egyúttal azonban be akarjuk mutatni azokat az Új kérdésfeltevéseket is, melyek részben éppen a klasszikus hagyomány újraértelmezéséből adódnak. A kötetben azok az írások kaptak helyet, amelyek az urbanisztika úgynevezett "rendszerszemléletű" felfogását képviselik. Az itt szereplő szerzők a várost olyan rendszernek tekintik, amelynek egyes részei kölcsönösen feltételezik egymást, s megváltoztatásuk is csak e komplexitás figyelembevételével lehetséges. Az urbanisztika ilyen felfogása túlmegy a hagyományos értelemben vett építészet határain, kitekintést enged a városfejlődéssel összefüggő közgazdasági, szociológiai és pszichológiai problémákra is."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!