MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Zöld a házak között. Tanácsok városlakóknak

: Zöld a házak között. Tanácsok városlakóknak

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Építészet Kertészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

159 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632322983

tartalom:

"A müncheni építész és felesége a ma nagyvárosainak égető problémájára keres megoldást, és élményszámba menő, átfogó képet nyújt arról, hogy milyen eszközökkel alakíthatja ki a városlakó ember közvetlen környezetét; a belső udvarokat és kerteket. Nem száraz tényeket, s nem lexikális adatokat közöl a könyv, hanem a természet iránti szeretettől áthatva buzdít, lelkesít arra, hogy minél előbb kezdjük el a küszöbünk előtt kezdődő zöld világ közösséget formáló, közösségteremtő kialakítását. Mert erről is szól ez a könyv, miközben szebbnél szebb példákat mutat be az udvarkertek funkcionális és térbeli kiépítésére. Mikrokörnyezet és mikroközösség kölcsönhatásáról van szó; hogy milyen nagy jelentősége van az emberek egymáshoz való viszonyában a közvetlen, állandóan változó természeti környezetnek. A környezetvédelemről is szó esik, a növényzet fontos szerepéről, amelyet nem lehet eléggé hangsúlyozni; az oxigéntermelésről, a zajszint csökkentéséről, a por megkötéséről, a zöld felületek esztétikai, pszichikai hatásáról. Ajánljuk minden városlakó figyelmébe, de a természet- és növénykedvelőknek is; sok hasznos tanulságot és új megközelítési módokat találnak a könyvben."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!