MŰSZAKI / Építőipar kategória termékei
Öntött építési rendszer

: Öntött építési rendszer

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Nemzeti Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

140 p., kih. tbl.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A jegyzet célja, hogy az öntött építési rendszert, mint a különböző tantárgyak keretében megismert általános szabályok és műszaki megoldások konkrét hordozóját mutassa be. Ennek megfelelően az adott technológiával készülő épületek tervezésének és kivitelezésének kérdéseit komplex formában kívánja ismertetni. Ez az ismertetés azonban távolról sem meríti ki a teljesség igényét, csupán vezérfonalként kezelhető. Az anyaghoz kapcsolódó részletkérdések tárgyalását sem a jegyzet terjedelme, sem a más tárgyaknál elsajátított anyagrészek felesleges megismétlése nem tette volna indokolttá. A tárgyalásmód elsősorban a speciális épületszerkezettani és technológiai kérdések részére biztosít területet, a csatlakozó témaköröket csupán a figyelem felkeltése és az emlékeztetés érdekében összefoglalva mutatja be. Éppen ezért szükségszerű figyelmeztetni arra, hogy a többi tantárgy keretében elsajátított anyagtani, tartó szerkezettani, épületfizikai, épületgépészeti, géptani, mélyépítési, épületszerkezettani, építésszervezési és tervezési ismeretek előfeltételét képezik az öntött építési rendszerhez kapcsolódó tananyag megfelelő szint"' elsajátításának. A szaktanszékek részéről előadott általános érvényt' ismeretek ugyan nem tartalmazzák egy-egy építési rendszer vagy építési mód részletkérdéseit, mégis a megismert módszerek illetve az elvárható kombinatív készség segítségével az itt adott vezérfonal gondolati kiegészítése már a hallgatók feladatát jelenti.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!