MŰSZAKI / Építőipar kategória termékei
Vasbetétes betonszerkezetek

, : Vasbetétes betonszerkezetek

Kiadás:

Budapest, 1906

Kiadó:

Pátria Irodalmi Vállalat és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

275 p.,

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Az első fejezetben a vasbeton-szerkezetekre vonatkozó alapelveket ismertetjük, inkább csak bevezetésül a második fejezethez, amelyben a különböző szerkezeti rendszerekkel foglalkozunk. Nem az összes létező rendszerek felsorolása volt itt a célunk, mint inkább az, hogy részint az elterjedtebb, részint pedig a valamely tekintetben jellemzőbb rendszereket röviden megismertessük. A harmadik fejezetben a vasbeton-szerkezeteknek különbözőbb alkalmazásait ismertetjük főbb vonásokban és pedig lehetőleg azokat, amelyek valamely szempontból jellemzőnek tekinthetők, közölvén az ismertetés kapcsán azokat az adatokat is, amelyek az alkalmazásnak megítélésénél figyelembe jöhetnek. A negyedik fejezetben a vasbeton- szerkezetek elméletét, illetőleg az elmélettel összefüggő kérdésekről van szó, az ötödikben a tervezésnél és kivitelezésnél szem előtt tartandó feltételek kérdésével foglalkozunk. Végül, az utolsó fejezetben a vasbeton-szerkezetek alkalmazhatóságának kérdését tárgyaljuk."

leírás:

Előző tulajdonos néhány bejegyzése, aláhúzása.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!