TÖRTÉNELEM / Erdély kategória termékei
Erdélyi Tudományos Füzetek

Erdélyi Tudományos Füzetek

Szerző:

Kiadás:

Cluj (Kolozsvár), 1930

Kiadó:

Erdélyi Múzeum-Egyesület

Kategóriák:

Erdély Folyóirat-napilap

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

15 szám

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Hidvégi gróf Mikó Imre szózata 1956-ban az Erdélyi Múzeum és az Erdélyi Múzeum-Egyesület megalakítása érdekében; Az Erdélyi Múzeum-Egyesület problémái; Az erdélyi Nemzeti Múzeum levéltárának múltja és feladatai; Az "Erdélyi Múzeum" története 1874-1937; Az erdélyi magyar vidéki hírlapirodalom története a kiegyezésig; Kelemen Lajos tudományos munkásságának negyven éve (1897-1937.); Jelentés az Erdélyi Nemzeti Múzeum könyvtára 1911 évi állapotáról; A marosvásárhelyi Teleki-könyvtár története; Az elpusztult települések kutatása; Az erdélyi vajda kancelláriájának szervezete a XVI. század elején; Az erdélyi románok a középkori magyar oklevelekben; Kazinczy és Erdély; A kolozsvári Bánffy-palota és tervező mestere, Johann Eberhard Blaumann; Erdély egyeteme

leírás:

Kolligátum.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!