SZÉPIRODALOM / Fantasztikus irodalom kategória termékei
A jövő történelme

: A jövő történelme

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Fantasztikus irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

175 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A csendes-óceáni Oua Pele szigetének partja mentén halászó polinéz bennszülöttek fényes gömböt vettek észre a víz felszínén. Minthogy azonban semmit sem tudtak vele kezdeni, a furcsa leletet elvitték a szigetcsoport népeinek lelki üdvére vigyázó missziós páterhez, aki a sors véletlene folytán, nemcsak magyar származású, hanem régi gyerekkori barátom is. A tudós páter könnyűszerrel felnyitotta a gömböt. Első látásra érdektelen dolgokat talált benne: egy helymeghatározó koordinátákkal ellátott galaktikus térképet, egy angol nyelvű könyvet és egy levelet. De ahogy szemügyre vette a csomagot, s amikor elolvasta a levelet, elképedt. Nem akarjuk terhelni az Olvasót olyan részletekkel, amelyek kizárólag a természettudósokat és technikusokat érdeklik, ezért csak a levél lényegét ismertetjük. Ebben az állt, hogy az általunk Szigma Ceti 23 alatt nyilvántartott csillag egyik bolygója (nevezzük csak egyszerűen Cetinek) és a rajta kialakult növényi, állati és emberi élet valamennyi állapothatározója szinte tökéletesen azonos a miénkkel. Társadalmi, technikai és világképi vonatkozásokban azonban - egy véletlen folytán - 100 évvel elébünk ugrottak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!